Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napište nám!

12. 6. 2007

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

port of aleandria

(lukas wojciuch, 7. 2. 2009 15:19)

ahoj zveme vas na velky mezinarodni turnaj v male kopane do ostravy,ktery se kona 18cervence,vice na strankach www.clubxxx.blog.cz nazev turnaje port of alexandria cup

Věznice -Alcatraz Znojmo

(Michal - FC KOZINA Oleksovice, 23. 1. 2009 13:06)

Chtěl bych poděkovat klukům z Věznice Znojmo za gratulace a jsme rádi,že se Vám naše stránky líbí,což nás samozřejmě moc těší a samozřejmě ještě jednou pogratulovat k vítězství ve II.Hostan lize a těšíme se na vzájemný souboj v příštím roce a to už v I.lize!

Pozdrav vítěze 2.Hostan ligy 2008/09

(Lubor Bárta, 23. 1. 2009 12:44)

Zdravím jménem FK Kovomříže Věznice vítěze 1.Hostan ligy v sezóně 2008/09 a bude nám ctí změřit s vámi síly v dalším roce. Jinak máte hodně zmáknuté web stránky, to se musí nechat. A docela koukám, jak dlouho už jste jako parta pohromadě a válíte...Smekám.

Gratulujeme mistrům!

(Věznice, 22. 1. 2009 19:33)

Děkujeme za gratulaci. Také bychom Vám rádi poblahopřáli v mistrovkému titulu - určitě to byla nelehká sezóna o to víc se tento triumf určitě počítá!
Zároveň bych chtěl pochválit i Vaše stránky, určitě přispívají k potencionálu našeho klubu! Snad nám zdraví a čas dovolí se příští rok opět zúčastnit hostan ligy, ale tentokrát té 1! :-)

S pozdravem Petr Čermák + mančaft
www.vezniceajedeme.bloguju.cz

Devils Duck

(Michal - FC KOZINA Oleksovice, 19. 1. 2009 8:21)

Děkujeme panu Konvalinkovi a jeho synovi za gratulace od týmu Devils Duck k celkovému vítězství v Hostan lize.Moc si toho vážíme.A co se týče vzájemného zápasu,tak to byl jeden z našich nejpovedenějších zápasů a zároveň si ceníme koreknosti hráčů z týmu Devils,ač šlo o hodně,zápas se odehrál v duchu fair play.Tento tým,samozřejmě taky rádi uvidíme v dalším ročníku,protože přinesl oživení do soutěže.
Ještě jednou díky!

Blahopřání vítězům Hostan Cupu.

(Old Konvec, 18. 1. 2009 19:09)

V utkání o první místo s Devils Duck jste měli více hráčů,kteří chtěli vyhrát.Předvedli jste disciplinovaný,taktický výkon a po zásluze vyhrál ten lepší.
Rád vás všechny uvidím v dalším ročníku.
Sice jsme vám se synem už jednou gratulovali v šanovském baru,ale takto písemně to má delšího trvání.

Rebel´s cup 2008

(Omouch(Rebel´s Okříšky), 5. 8. 2008 8:47)

Zdravím všechny Koziňáky. Rebel´s cup 2008 proběhne 6.12.2008 od 8:00 v Okříškách, tak se na něj pořádně nachystejte, ať odvezete taky nějaký pohár od nás :-)

Profi cup 2008 - Vedrovice

(Michal-FC Kozina, 4. 8. 2008 11:47)

Děkujeme za gratulaci a jsme rádi,že jsme se stali prvním vítězem tohoto turnaje ve Vedrovicích a mohli se ho zúčastnit a z obou pohárů,včetně putovního,proteklo mnoho kořalek...a oslavy přežily bez úhony :)

Vedrovice

(Zdenda Rybas, 4. 8. 2008 11:26)

Gratuluji k vyzvednutí vsech moznych poharu na tomto Poharu ;-)

Indiana Plumlov

(Michal-FC Kozina, 28. 7. 2008 9:57)

S Indianou Plumlov jsme sehráli 3 zápasy a to 1xporážka a 2 remíza,jinak je to letošní vítěz Kozina cupu 2008...

lol

(r.v.p.-11, 22. 7. 2008 17:46)

chci se zeptat na tym indiana plumlov hrali ste s ní 22 na turnaji FORMAN CUP 2007 - Boskovice sou dobří ted s nikma hrajeme diky

Reakce -Carpe Diem

(Michal-FC Kozina, 7. 7. 2008 6:17)

V první řadě bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným týmům na turnaji.Jsme rádi,že se nám vydařilo počasí a i účast mužstev na turnaji měla svoji kvalitu.
Co se týče toho co tu napsal Carpe Diem,tak i jim patří dík a opravdu nás překvapili,že tu přenocovali a zúčastnili se večerní zábavy,ale i tak musím, reagovat:
Tento turnaj je už názvem daný turnaj v malé kopané!A v propozicích je uveden míč č.5 na prvním místě a co se týče základních pravidel,po celou dobu turnaje visely na nástěnce.Rozhodčí byly delegováni a dokonce pískal i vedoucí komise rozhodčích na okrese Znojmo.
A musím říct,že na jediné mužstvo,na které byly stížnosti za celý turnaj bylo právě CARPE DIEM.
Jelikož jsme dostali spoustu pozitivních ohlasů na náš turnaj na email i viz Rosa team zde,jak od fanoušků tak od rozhodčích,tak nakonec zavládla spokojenost,že se turnaj vydařil,idyž je určitě pořád co zlepšovat,ale ne každý může tento turnaj vyhrát,o čemž jsme se přesvědčili sami,když jsme smolně prohráli ve finále a rozhodčí nám opravdu jako domácímu týmu nic nedarovali,což je naprosto v pořádku a zcela regulérní.

(NE)futsalovej turnaj alias Kozina cup

(Darbujan, 6. 7. 2008 17:12)

Zdravim,
po prijezdu do dejiste cupu jsme byli nadseni prostredim, nadseni vsak brzy opadlo. Turnaj, jak sme behem par zapasu zjistili, nemel s futsalem moc spolecneho. At uz jde o velikost mice nebo o skluzy do hracu. Drtiva vetsina muzstev po mem dotazu odpovedela, ze hraje v realu velkej fotbal. A tomu odpovidala i predvadena hra s micem velikosti 5. Mic velikosti cislo 4 se prakticky nedal mezi muzstvy prosadit. Skluzy do hrace, hrubsi fauly nebyly rozhodcim trestany. Ale tohle se tyka pouze jednoho rozhodciho (mensi postava, jizva na brade), ostatni sudi me prisli o mnoho spravedlivejsi. Moc nerozumim, proc tento turnaj propaguje web futsalbrno, opravdu ten cup nema s futsalem nic spolecneho!
Abych take poukazal na tu svetlejsi stranku turnaje, organizatorum myslim patri diky za organizaci, nic nam tam nechybelo (jidlo, piti, sprchy atp.) Hriste bylo v ramci moznosti pripravene dobre. Vecerni zabavicka byla take povedena a zejmena musim ocenit ranni obcerstveni, ktereho se nam dostalo. Za to Vam patri dik! Do budoucna by to chtelo urcite sjednotit nejak pravidla ohledne mice a skluzu a zejmena povolat KVALITNI sudi! S pozdravem Darbujan za tym Carpe Diem Brno!

Parádní turnaj!

(Blackvous, 5. 7. 2008 21:25)

Nazdar fšecí playeři! Klobouk dolů před dnešním turnajem Kozina cup 2008! Super počasí, výborný manšafty, skvělý hráči a krásný zápasy! Zůčastnil jsem se za Rosa team dnes poprvé a doufám, že ne naposled! Blahopřeji vítězům z Plumlova, organizátorům za nádhernou atmosféru a klobouk dolů před rozhodčími za jejich výkony v dnešní výhni. Tak ať se daří i v dalších ročnících! Blackvous

Zdravim

(BeeKay, 17. 1. 2008 16:15)

Tak Vas pozdravujem chalani!Super stranku mate a prajem co najviac ziskanych poharov! S pozdravom Manager Zvolenskych Oranjes!

Šišon

(boreček, 8. 1. 2008 11:52)

Proč nedavaš goli

pozdrav z Turnaje

(chelasea Oslavany, 11. 11. 2007 20:16)

zdarec hosi mate dobre stranky potkaly jsme se svamy na remos cupu jsem jeden hrac z chelsea a ty stranky jsou v poho tak kdyztak mrknete i na nase www.chelseaoslavany.estranky.cz dik a fotbalu zdar :D

Jabča

(Michal-FC Kozina Oleksovice, 9. 11. 2007 7:09)

No,Mirek"Jabča"Nováček se nám jako kluk rozhodně nelíbí :)),
kazil by nám společné fotky :)).
Pro vysvětlenou,nastupuje za FK Spektrum 05,což je také oddíl z Oleksovic.

Brno

(Iva, 8. 11. 2007 20:53)

Taky by jste mohli vzit mezi sebe hrače Mirka Novačka je to moc pěknej kluk.

reakce na upozornění

(Michal-FC Kozina Oleksovice, 6. 11. 2007 14:53)

Chtěl bych reagovat na anonym na upozornění na Martina Krebse.
Pro vysvětlenou.Martin Krebs není v aktuálně hráčem futsalového oddílu FC KOZINA Oleksovice.Pouze za nás v minulosti odehrál pár zápasů.
Michal-FC KOZINA Oleksovice